Moto G4 a G4 Plus - možno během 15 minut nabít na dalších 6 hodin provozu

7. 9. 2016 19:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Lenovo přináší nejnovější generaci smartphonu Moto G4, který je nabitý výkonem a pokročilými funkcemi. Vydrží celý den na jedno nabití a s volitelnou nabíječkou TurboPower je možné ho během 15 minut nabít na dalších 6 hodin provozu. Bez problémů také zvládne práci s více aplikacemi najednou a i s velkým 5,5palcovým Full HD displejem se snadno ovládá jednou rukou.

Moto G4 a G4 Plus - možno během 15 minut nabít na dalších 6 hodin provozu

Žhavou novinkou v portfoliu smartphonů je také Moto G4 Plus. Pyšní se nejpokročilejším 16Mpx fotoaparátem ve své třídě a dvěma technologiemi automatického zaostřování, díky kterým uživatelé pořídí perfektní snímky ve dne i v noci. Vybaven je čtečkou otisků prstů pro okamžité odemknutí a výkonem překvapí i velmi náročné uživatele.

Chytrý telefon Moto G4 na první pohled zaujme svým tenkým, jednoduchým designem a 5,5palcovým displejem s Full HD rozlišením. Pod povrchem skrývá výkonný osmijádrový procesor, 2 GB operační paměti a podporu vysokorychlostního připojení LTE (4G). Tato kombinace zajistí bezproblémový chod telefonu i velmi rychlou práci s více aplikacemi najednou. Ještě vyšší výkon lze získat při používání čisté verze systému Android Marshmallow.

Moto G4 se navíc může pochlubit 13Mpx fotoaparátem s funkcí HDR a bleskem se dvěma LED diodami pro lepší vyvážení barev. Snímky pořízené s tímto smartphonem tak budou vypadat skvěle za všech okolností. Širokoúhlý přední 5Mpx fotoaparát dostane do záběru všechny kamarády i známé a stane se ideálním společníkem všech seflie maniaků.

Díky baterii s kapacitou 3000 mAh udrží Moto G4 krok se svými uživateli po celý den. Jakmile mu dojde dech, stačí připojit nabíječku TurboPower, která je samostatně v prodeji. Během pouhých 15 minut se smartphone dobije až na dalších 6 hodin provozu. Funkce chytré správy dvou SIM karet usnadní uživatelům práci i při hovorech. Smartphone si zapamatuje, kam ze které SIM karty nejčastěji voláte, a příště pro volané číslo navrhne správnou kartu. Nehrozí proto, že byste pro pracovní hovory využívali své soukromé číslo a naopak.

Smartphone Moto G4 Plus se pyšní podobnými kvalitami jako Moto G4 a zároveň svým uživatelům nabízí i něco navíc. Luxusní 16Mpx fotoaparát se dvěma pokročilými způsoby automatického zaostřování přímo svádí k pořizování snímků ve dne i v noci. Zahanbit se nenechá ani přední širokoúhlý 5Mpx fotoaparát pro dokonalé selfie snímky.

Vybaven je čtečkou otisků prstů pro rychlé odemykání bez použití hesel. Stačí jeden dotyk prstu a telefon je okamžitě připraven splnit jakékoliv přání svého majitele. O práci s více aplikacemi najednou bez jediného zpomalení si uživatelé nemusí nechat jen zdát. S Moto G4 Plus je to každodenní realita, a to díky výkonnému osmijádrovému procesoru, 2 GB RAM, podpoře připojení LTE (4G) a operačnímu systému Android Marshmallow.

Nová generace smartphonu Moto G4 je na našem trhu dostupná za cenu od 6 999 Kč s DPH.

Chytrý telefon Moto G4 Plus je dostupný za 7 499 Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse