UMAX VisionBook P55 LTE Pro - mobil s duální kamerou Sony, Dual SIM LTE a čtečkou otisků prstů

24. 3. 2017 12:16    Rubrika: Tiskové zprávy

UMAX uvádí na trh další novinku z řady svých chytrých telefonů s označením VisionBook P55 LTE Pro. Nový model sází především na kvalitní IPS Full HD displej s rozlišením 1080x1920 (výrobce Sharp), výkonnější procesor a v neposlední řadě duální 13MP fotoaparát Sony. Jak již název napovídá, i tato novinka nabízí dvě pozice pro SIM karty s podporou 4G/LTE technologie.

UMAX VisionBook P55 LTE Pro - mobil s duální kamerou Sony, Dual SIM LTE a čtečkou otisků prstů

Základem novinky je dostatečně výkonný čtyřjádrový procesor MTK6737T běžící na frekvenci 1,5GHz, který nabízí až o 30% vyšší výkon než předchozí generace se současnou vyšší úsporou energie. Vylepšení se také dočkala grafická část s chipem Mali T820. Operační paměť je 2GB. Interní úložiště s kapacitou 16GB lze snadno rozšířit použitím SD karty. Tyto parametry zaručují telefonu naprosto plynulý a rychlý chod i díky systému Android 6. Chloubou telefonu je bezesporu kvalitní displej s úhlopříčkou 5,5" s Full HD rozlišením 1080x1920 a 2,5d zakřivení na okrajích. Samozřejmostí je IPS technologie, která zaručuje lepší podání barev a široké pozorovací úhly. Další předností telefonu je skvělý duální fotoaparát od Sony, který nabízí dvojici kamer s 13MP+0.3MP rozlišením. Menší kamera umožňuje pracovat s hloubkou ostrosti a díky duálnímu objektivu se fotografie stávají věrnější a působivější.

Nový VisionBook P55 LTE Pro je vybaven čtečkou otisků prstů pro odemykání telefonu nebo pro použití v dalších aplikacích díky systému Android 6.0. Do telefonu lze vložit až dvě SIM karty Micro + Nano SIM s podporou LTE technologie nebo jedné micro SIM karty ve dvojici s micro SD kartou. Telefon má také vyšší kapacitu akumulátoru 3300 mAh, což umožňuje delší provoz telefonu na jedno nabití.

Operační systém je postaven na Androidu verze 6.0 Marshmallow, kterému nechybí Google Play pro instalaci oblíbených aplikací. Verze 6.0 nabízí řadu vylepšení včetně podpory čtečky otisků prstů, optimalizace chodu baterie, oprávnění aplikací a také možnost využít SD kartu pro rozšíření kapacity úložiště pro instalaci aplikací.

Doporučená koncová cena je stanovena na 3 690 Kč s DPH. V distribuci se objeví tato novinka již v týdnu od 27.3.2017.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse