Emulátor mobilních her do notebooku, větší obraz a multi-play s MSI App Player

10. 8. 2018 06:13    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

MSI uvedlo ve spolupráci s BlueStacks aplikaci MSI App Player, která umožňuje v notebooku hrát hry určené pro mobily. Jako hlavní přednosti pro mobilní hráče uvádí MSI lepší výkon, větší displej a lepší ovladatelnost. Aplikace je zároveň promo akcí pro zdůraznění možnosti natavení barvy podsvícení jednotlivých kláves, které MSI nabízí u svých nejvyšších řad herních notebooků a zároveň bylo průkopníkem v této inovaci.

Emulátor mobilních her do notebooku, větší obraz a multi-play s MSI App Player

Oba aktéři deklarují, že emulátor byl důkladně testován, aby byla zajištěna maximální kompatibilita a funkčnost aplikace. Podporuje multi-instance, což umožňuje hráčům instalovat a spouštět více her na jediném zařízení, v jednu chvíli a levelovat tak třeba dvě hry najednou. Další výhodou je možnost připojení k internetu kabelem, lze se tak vyhnout riziku nestabilní Wi-Fi nebo internetu na mobilních telefonech. Spíše formalitou je pak uvedení kompatibility s nejnovějšími procesory 8. generace Intel Core a grafických čipů NVIDIA GeForce GTX řady 10 nebo AMD Radeon RX 500.

První notebook s možností nastavení podsvícení jednotlivých kláves, každé jinou barvou, jsme testovali před necelým rokem, viz RECENZE: MSI GE63 - GE63VR 7RF Raider - herní notebook s rychlým 15,6 palců LCD a novinkou v podsvícení.

Krátké zprávy

Diskuse