Dell uvedl nový 12'' notebook

21. 6. 2006 03:01    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Branislav Brna

Společnost Dell dnes přidala do své stáje nové ultramobilní rěšení s názvem <b>Latitude D420</b>. Tento 12.1" notebook obsahuje procesor Intel Core Solo, grafické jádro GMA 950, 60GB pevný disk a jeho váha s čtyřčlánkovou baterií je jenom 1.4 kg. Pokud Vám záleží na mobilitě můžete baterii nahradit silnější 9-článkovou baterii, díky které získáte výdrž až úctyhodných 7 hodin. Hmotnost notebooku v tomto provedení je 1.6 kg.

Dell uvedl nový 12'' notebook

Notebook disponuje řadou zajímavých technologií mezi, které patří například snímač otisků prstů, Wi-Fi ve standardu 802.11n (plně zpětně kompatibilní s Wi-Fi zařízeními ve standardech a/b/g) nebo také technologii HyperConnect, díky které dokáže Latitude vyhledat Wi-Fi sítě i ve vypnutém stavu a upozornit na ně uživatele. Kromě Wi-Fi obsahuje notebook gigabitovou síťovou kartu a také podporu 3G sítí pomocí EVDO nebo HSDPA karty. Latitude D420 dále obsahuje 3 USB2.0 porty, a Firewire port a SD slot. Dell jako volitelné příslušenství nabízí k notebooku také externí DVD vypalovačku.

Cena notebooku v základní výbavě je \$ 1 379. Dell má v plánu uvést v následujících měsících také Latitude D420 ve verzi s procesory Core Duo.

Krátké zprávy

Diskuse