Hořící notebook způsobil autohavárii

7. 9. 2006 22:19    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Branislav Brna

Pokud se Vám při čtení včerejší zprávy o <a target=_blank href=" http://notebook.cz/__/,clanky,kratke-zpravy,2006,060906-zakaz-notebooku-v-letadlech,index.html">omezení používaní některých notebooků na palubách letadel</a> jistých aerolinek zjevil úsměv na tváři a považujete toto omezení za absurdní, bude Vás jistě zajímat dnešní příběh jistého pána Costella z Floridy.

Hořící notebook způsobil autohavárii

Ten cestoval se svou dcerou automobilem. Aby se jeho dcera během jízdy nenudila vzal samozřejmě sebou i svůj blíže nespecifikovaný notebook Dell; ten se však během jízdy vznítil. Pan Costello celý incident popsal následujícími slovy: ,, Z notebooku se začalo kouřit, takže jsem ho odhodil na zadní sedadlo, co nejdál od mé dcery.“ Bohužel při tomto zákroku ztratil pan Costello kontrolu nad řízením a jeho vozidlo skončilo v dopravným značení. Naštěstí se panu Costellovy a jeho dceři podařilo dostat z automobilu včas, protože ten se následně od notebooku vznítil.

I když model notebooku nebyl zatím blíže specifikován, společnost Dell informovala o tom, že neobsahoval nebezpečnou baterii, které Dell momentálně bezplatně vyměňuje.

Krátké zprávy

Diskuse