Ohlášeny Quad-SLI notebooky

8. 9. 2006 21:23    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Branislav Brna

Rok 2004 nebyl pro počítačovou firmu L Computers zrovna šťastný, protože z důvodu nedostatku financí byla nucena ukončit svoji činnost, jednoduše řečeno zbankrotovala. O dva roky později se jako bájný fénix firma znovuzrodila pod názvem L International Computers a přichází se svým prvním úchvatným nápadem a to vytvořením řady ultra hyper super \xFCber výkonných notebooků.

Ohlášeny Quad-SLI notebooky

Posuďte sami: Přicházející řada notebooků Metropolis bude vybavena desktopovým procesorem Intel Core 2 Extreme X6800 3,37 GHz, 4 GB RAM , dvěma SATA disky, volitelným PuRam diskem (pevný disk založený na technologii paměťových modulů) a HD-DVD mechanikou. K tomu si ještě připočítejte 19“ displej s nativním rozlišením 1920x1200 a královskou čtyřkombinaci GeForce Go 7900 v zapojení Quad-SLI.

Mnohým z vás se jistě vynořují otázky typu rozměry?, váha?, výdrž baterie?, vyzařované teplo?, cena? Bohužel tyto informace zatím společnost neuvedla, ale určitě se budou také pyšnit podobnými přívlastky jako výkon samotného notebooku.

Krátké zprávy

Diskuse