Novinky u Asusu

12. 3. 2007 01:58    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Markéta Sadílková

V minulých dnech proběhla tisková konference společnosti Asus, kde byli představeny některé novinky. O notebooku Asus se slideshow jsme Vás již informovali, ale podívejme se co Asus připravil dále.

Novinky u Asusu

Nový model subnotebooku Asus U1F překvapí hlavně svou opravdu nízkou hmotností a přitom poměrně dobrým výkonem. Pohání ho procesor Intel Core Duo s nízkou spotřebou. Displej je 11.1“, ve výbavě můžete dále volit mezi několika velikostmi pevného disku, optickou mechanikou-Blue-ray mechanika nebo DVD multi burner či obyčejná combo mechanika. Mechanika je samozřejmě externí. Na takto malý notebook disponuje U1F poměrně velkým počtem portů- například 4 USB porty. Jako operační systém byla zvolena Vista.

Dalším nově představeným notebookem je námi exklusivně recenzovaný ASUS-LAMBORGHINI VX2. Velmi výkonný a moderní notebook s procesorem T7400,160GB diskem, grafickou kartou GeForce 7700. Model je osazen 15,4“ displejem s vestavěnou webkamerou otočnou o 180 stupňů. Operačním systémem je Windows Vista Ultimate.

Společnost Asus připravila pro představení nových produktů Asus Labmorghini mánii 2007, kde je možnost získat mnoho slev a soutěž o ceny.

Krátké zprávy

Diskuse