Acer představil nové profesionální notebooky

12. 6. 2007 00:28    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jakub Janeček

Společnost Acer u nás představila nové řady profesionálních notebooků, které jsou postaveny na nové platformě Santa Rosa. Některé přichází s platformou Centrino Pro (vychází ze Santa Rosa), která je díky svým vlastnostem určena do podnikového prostředí. Nové stroje také přichází s novým designem ProFile a šasi z hořčíkové slitiny, která dle výrobce nabízí až 20x vyšší pevnost při nižší váze než klasický plast. Centrino Pro přináší mimo zvýšeného výkonu hlavně lepší možnosti správy pro podnikové správce IT a vyšší bezpečnost zajištěnou integrovaným čipem TPM (Trusted Platform Module).

Acer představil nové profesionální notebooky

Představeny byly řady TravelMate 6592, TravelMate 6492 a TravelMate 6292 s Centrino Pro a řady TravelMate 7720 a TravelMate 5720 s Centrino Duo. Jsou to stroje o velikosti od 12" do 17", které mají nový procesor Intel Core 2 Duo a Wi-Fi s podporou 802.11n (Draft-N).

Všechny notebooky Acer mají také poměrně bohatou softwarovou výbavu a standardní dvouletou záruku systémem mail-in (roční mezinárodní) s možností prodloužení.

Zdroj: TZ Acer Czech Republic

Krátké zprávy

Diskuse