Vaio CR - barevný fešák od Sony

13. 6. 2007 00:31    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jakub Janeček

Společnost Sony představila novou řadu notebooků Vaio CR, která přichází s nápaditým designem, možností volby barevného vzhledu a platformou Centrino Santa Rosa.

Vaio CR - barevný fešák od Sony

Specialitou nové řady je možnost zvolit si barevný vzhled šasi. Zákazník si může vybrat z pěti barev - sangria, cosmopolitan, dove, indigo a black. Dále každý CR notebook přichází s vlastním Vaio wallpaperem a volitelně s brašnou a myší (též barevné). Zajímavá je také LED, která pulsuje podle aktuální činnosti počítače.

Co se týče hardwarových vlastností, tak zde najdeme procesor Intel Core 2 Duo, integrovanou grafickou kartu GMA X3100, 2 GB DDR2-667 RAM, 160 GB pevný disk, combo mechaniku, Wi-Fi Draft-N, 1,3 Mpixel webkameru a 14,1" displej Sony XBRITE-ECO. Portová výbava také není ochuzena a zahrnuje tři USB porty, FireWire, S-Video, ExpressCard a čtečku multimediálních karet.

Se standardní baterií váží 2,5 kg a na světovém trhu by se měly objevit na konci června za cenu okolo 1 350 dolarů (30 tisíc Kč). Jako operační systém je dodáván Windows Vista Home Premium.

Zdroj: LaptopLogic.com

Krátké zprávy

Diskuse