Nové příslušenství pro řadu Pavilion

20. 7. 2007 00:05    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jakub Janeček

Společnost HP u nás představila nové příslušenství pro notebooky z řady Pavilion, které jsou určeny zejména pro domácí uživatele. Zvyšuje tak užitnou hodnotu těchto strojů.

Nové příslušenství pro řadu Pavilion

Představeny byly dokovací stanice, víceúčelový podstavec pod notebook, externí pevný disk a externí televizní karta. HP Notebook QuickDock je dokovací stanice, která vám umožní doma najednou připojit například externí monitor, připojení k internetu a kvalitnější reproduktory. HP xb3000 Notebook Expansion Base je podstavec pod notebook ve spojení s dokovací stanicí, který vytvoří ideální pozici displeje pro práci a stejně tak najednou připojí veškerá externí zařízení. Jsou v něm integrovány kvalitnější stereo reproduktory. HP Pocket Media Drive je externí pevný disk o kapacitě 160 GB, který je určen pro zálohování a snadné přenášení větších objemů dat, např. fotografií a domácích videí k přátelům. Připojuje se jednoduše přes rozhraní USB. Nakonec HP uvedlo HP TV Tuner, externí zařízení umožňující vám sledovat a nahrávat televizní signál.

HP Notebook QuickDock je dostupná již nyní za 2 350 Kč včetně DPH, HP xb3000 Notebook Expansion Base bude dostupný v srpnu za cenu 4 012 Kč včetně DPH a HP Pocket Media Drive je k dostání již nyní za 3 164 Kč včetně DPH.

Zdroj: TZ HP

Krátké zprávy

Diskuse