Logitech Alto Cordless - stojánek pro notebooky

27. 8. 2007 19:27    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Petra Šonková

Společnost Logitech uvedla svůj nejnovější doplněk v řadě "stojánků" pro notebooky - LogitechR Alto Cordless Notebook Stand. Toto "all in one" řešení nabízí stojánek pro zvednutí displeje notebooku, bezdrátovou klávesnici a víceúčelový 3-portový Hi-Speed USB hub.

Logitech Alto Cordless - stojánek pro notebooky

Stojan zvedá displej notebooku do optimální výšky pro sledování obrazovky. Se svojí bezdrátovou klávesnicí, jejíž součástí je i numerická část a podložkou pro opření dlaní. Hi-Speed USB hub umožňuje připojení dalších periferií. Alto Cordless bude k dispozici na začátku září. Doporučená prodejní cena bude 3.690,- Kč (v ČR) a 4.490,- Sk (na Slovensku) včetně DPH.

Hlavní vlastnosti

  • Stojánek pro notebooky - Zdvihne displej do optimální polohy pro oči (lepší vzdálenost a výška).
  • Bezdrátová klávesnice - Bezdrátová klávesnice s tlačítky v plné velikosti je vybavena numerickou klávesnicí rovněž normální velikosti a vypolstrovanou opěrkou pro zápěstí. Ovládací prvky pro multimédia a hlasitost - a "horké" klávesy - umožňují rychlý přístup k často používaným funkcím a oblíbeným aplikacím.
  • Víceúčelový vysokorychlostní USB rozbočovač - Tři vysokorychlostní porty USB 2.0 rozšiřují možnosti připojení oblíbených periférií.
  • Domácnost bez zamotaných kabelů - Stojánek s klávesnicí Alto Cordless stačí otevřít a je připraven k použití na prakticky jakémkoli rovném povrchu a lze jej sklapnout pro snadné uložení a přepravu. Vestavěné úchytky pro kabely je pomáhají udržet uspořádané a pracovní prostor tak zůstane vždy uklizený.
Krátké zprávy

Diskuse