ThinkPad Reserve Edition - luxus k oslavě 15. výročí

7. 9. 2007 01:17    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jakub Janeček

Společnost Lenovo představila při oslavách 15. výročí řady ThinkPad luxusní model ThinkPad Reserve Edition. Ten bude vyroben v limitované edici pouze v 5 000 exemplářích a na jeho designu se podílel Richard Sapper, spoluautor designu původních ThinkPadů z roku 1992.

ThinkPad Reserve Edition - luxus k oslavě 15. výročí

A co že je na novém modelu tak luxusního? Především je to kožený povrch pokrývající ocelové tělo, nadstandardní zákaznické služby a v neposlední řadě i jeho cena :) Na podpoře uživatelů luxusního ThinkPadu se podílí tým, který zajišťuje bezplatnou telefonickou pomoc 24/7/365 po celém světě, technik dorazí do čtyř hodin a v případě potřeby druhý den i nový notebook. Jinak se jedná o běžný notebook postavený na platformě Intel Centrino Pro, který nabízí dobrou konektivitu a vysokou bezpečnost (stejně jako všechny ThinkPady).

Lenovo ThinkPad Reserve Edition nebude dostupný všude. V Evropě si ho můžete zakoupit ve Velké Británi a Francii. Již zmíněná cena byla stanovena na 5 tisíc dolarů a zahrnuje také 3 roky nadstandardních služeb.

Zdroj: TZ Lenovo

Krátké zprávy

Diskuse