Tři nové smartphony HTC

2. 10. 2007 03:56    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jakub Janeček

Taiwanská společnost HTC (High Tech Computer), výrobce smartphonů a PDA na bázi Windows Mobile, nedávno vstoupila i na český trh a nyní představila tři nové modely na konec roku 2007.

Tři nové smartphony HTC

Inovativní smartphone HTC Shift je vybaven operačním systémem Windows Vista, 7" výklopným displejem a konektivitou v podobě sítí 3G/HSDPA. Pro zvýšení výdrže na baterie využívá technologii SnapVUE, která vám umožní přístup ke kontaktům, SMS, e-mailu a kalendáři bez spuštění hlavního OS. Zařízení váží 800 g.

Model HTC S730, nástupce staršího S710, také podporuje sítě 3G/HSDPA a má kovové šedé tělo. Je vybaven 400 MHz procesorem, 256 MB paměti a plnohodnotnou vysunovatelnou klávesnicí. Telefon běží na operačním systému Windows Mobile 6.

Pro zákazníky z velkých firem je určen model HTC P6500, který má integrován fotoaparát (3 Mpixel) s podporou snímání čárových kódů a snímač otisků prstů. Také je vybaven 256 MB interní paměti, tu lze dále rozšířit dvěma SD kartami (každá o maximální kapacitě 1 GB). Mezi další vlastnosti patří podpora sítí 3G/HSDPA a polohovacího systému GPS.

Zdroj: TZ HTC

Krátké zprávy

Diskuse