Notebooky FSC v novém kabátku

30. 5. 2008 00:04    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

V FSC si uvědomují, že design produktů je v dnešní době nedílnou součástí úspěchu. Rozhodli se tak přepracovat stávající design své produktové řady a vše sjednotit do nového jednotného firemního vzhledu. Na novém vzhledu společnost pracovala dva roky a na jeho tvorbě se podílel jak sám výrobce, tak externí společnosti.

Notebooky FSC v novém kabátku

Výrobky s novým designem budou odpovídat třem produktovým řadám:

  • AMILO - spotřebitelské produkty. Nový design bude založen na kontrastu černé a bílé barvy.
  • SCENICVIEW, ESPRIMO Mobile, ESPRIMO a CELSIUS - profesionální podnikové prostředí. Kolekce bude laděna do odstínů střízlivé antracitové černi.
  • PRIMERGY - servery. Laděny budou do šedočerných odstínů.

Nové designové pojetí například také jednotně stanoví, že veškerá rozhraní mezi uživatelem a počítačem jsou typizovaně umístěna v černé části zařízení, porty a čtečky paměťových karet najde uživatel vždy na přední straně; totéž platí i pro myš a paměťový USB disk.

Ve Fujitsu Siemens Computers na nový design hodně sází. Jednota designové koncepce dle firmy přináší vysokou úroveň typizace a zároveň individuality. Specifické produkty a modely navržené na míru konkrétním skupinám uživatelů budou přejímat nový design v rámci krátkých inovačních cyklů. Nezbývá tak než počkat, jak budou nové produkty vnímat samotní zákazníci.

Zdroj: Fujitsu Siemens Computers

Krátké zprávy

Diskuse