Notebook HP s datovým připojením od T-Mobile

3. 9. 2008 10:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Filip Hanzel

Se začátkem školního roku připravila společnost HP s tuzemským operátorem T-Mobile speciální nabídku nejen pro studenty a školáky. Za 999 korun s daní mohou zákazníci získat notebook HP Compaq 6735s se 4G modemem a internetovým připojením.

Notebook HP s datovým připojením od T-Mobile

Zájemci si mohou vybírat hned ze tří koncových zařízení: 4G modemu, 4G USB modemu nebo Option PCI Express karty (EDGE). Nic ovšem není tak prosté, jak se může na první pohled zdát. Pokud chcete opravdu za necelou tisícovku získat notebook s 4G kartou, musíte nejprve s T-Mobile sepsat účastnickou smlouvu k tarifu Internet Premium (měsíčně necelých 1 200 Kč). Při využívání „nižšího“ tarifu si pochopitelně můžete balíček také pořídit, ale cena začne logicky nepříjemně stoupat – s tarifem Internet Basic na konečných 8 499 Kč

Zmíněný laptop HP Compaq 6735s nabízí pouze standardní výbavu v podobně 15,4palcového WXGA displeje (1280x800), DVD vypalovačky s dvojvrstvým zápisem či čtečky paměťových karet. Samozřejmostí je i Wi-Fi a Bluetooth rozhraní.

Jen pro informaci uvádím, že za 2 roky (doba platnosti smlouvy) zákazník celkem zaplatí (v případě tarifu I-net Premium) bez pár korun 30 000 Kč.

Krátké zprávy

Diskuse