Notebooky Lenovo ThinkPad W700 míří do ČR

4. 9. 2008 00:44    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Filip Hanzel

Společnost Lenovo představuje ThinkPad W700 - novou mobilní pracovní stanici vybavenou 17palcovým displejem. A že novinka je to skutečně zajímavá, ukazuje hardwarová i softwarová výbava. Poprvé můžeme v notebooku uzřít zabudovaný digitizér a také funkci pro kalibraci barev.

Notebooky Lenovo ThinkPad W700 míří do ČR

Potenciální zákazníky rovněž potěší fakt, že tento model využívá nový 4jádrový procesor Intel a je osazen povedenou grafikou nVidia Quadro FX 2700M/3700M. Pevný disk může mít duální podobu v konfiguraci RAID, také operační paměť lze považovat za atraktivní – architektura DDR3 a až 8GB neudělá rozhodně žádnou ostudu.

Volitelně je možno rovněž dodat Blu-Ray vypalovačku nebo klasiku v podání DVD vypalovačka. Velkým lákadlem je již zmiňovaný displej, který slibuje až o 70% zlepšení věrnosti barevného podání – do jaké míry to jsou jen marketingové řeči ukáže až nějaký kvalitnější test nebo recenze.

Společnost Lenovo se blíže nevyjádřila k ceně tohoto modelu na českém území, nicméně v zahraničí se prodává za necelé 3 000 USD (cca 51 000 Kč). Za hodně peněz hodně muziky.

Krátké zprávy

Diskuse