Výkonný herní notebook Packard Bell iPower GX

22. 9. 2008 01:31    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Aleš Lalík

Evropský výrobce notebooků <b>Packard Bell</b> představil herní stroj <b>iPower GX</b>, určený především pro náročné hráče. Jedná se o upravenou verzi hráčského modelu P-7811 FX společnosti Gateway, jelikož Packard Bell spadá společně s Gateway pod křídla Aceru.

Výkonný herní notebook Packard Bell iPower GX

Jak už bývá u podobných herních notebooků zvykem, ani iPower GX není žádný drobeček. Displej s úhlopříčkou 17" nabídne až HD rozlišení 1920x1200 bodů, což si pro hraní vyžádá výkonnou grafickou kartu. Tento požadavek dozajista splní osazená diskrétní grafika NVIDIA GeForce 9800M GTX, vybavená 1GB paměti. Pozadu nezůstává ani čtyřjádrový procesor Intel Core 2 Quad, operační paměť má kapacitu 3GB. Notebook bude dodáván s předinstalovaným operačním systémem Windows Vista Home Premium. Předchozí řádky popisují vrcholnou verzi Packardu Bell iPower GX, která se bude prodávat za přibližnou cenu 1799 EUR (asi 44 000 Kč).

V obchodech se ale nejdříve objeví levnější, méně vybavený model iPower GX. Ochuzen bude o displej s HD rozlišením, procesor bude pouze dvoujádrový. Do prodeje se dostane před koncem letošního roku.

Zdroj: engadget.com, notebookjournal.de

Krátké zprávy

Diskuse