Toshiba představuje módní sérii Portégé A600

6. 2. 2009 10:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Společnost Toshiba uvádí na trh novou sérií stylových 12palcových notebooků s vyváženým poměrem mezi nabízeným výkonem a elegantním vzhledem. Velmi dobře přenosný počítač s hmotností 1,46 kg bude nabízen ve čtyřech barevných provedeních - bílém, černém, stříbrném a růžovém.

Toshiba představuje módní sérii Portégé A600

Toshiba Portégé A600 je vybavena úsporným procesorem Intel Core2 Duo SU9300 s frekvencí 1,2 GHz, až 8 GB operační paměti, klasickým pevným nebo volitelně i SSD diskem a integrovanou grafickou kartou Intel GMA 4500MHD. Mezi další výbavu patří kompletní komunikační možnosti (Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth i 3G) a DVD vypalovačka.

Samozřejmostí je pak již dvojice stereoreproduktorů, mikrofon, webová kamera, čtečka paměťových karet nebo pro 12palcové notebooky klasická nabídka dalších portů a rozhraní, mezi kterou nechybí ani konektor pro připojení k dokovací stanici. Se základní dodávanou Li-Ion baterií by měla nová Toshiba vystačit až na 7 hodin práce. Součástí dodávky je operační systém Windows Vista Business s kolekcí přídavného softwaru. Toshiba Portégé R600 bude dostupná za cenu 34.990 Kč bez DPH / 41.638 Kč včetně DPH včetně tříleté mezinárodní záruky.

Zdroj: Tisková zpráva Toshiba

Krátké zprávy

Diskuse