Česká Miss Iveta Lutovská otevřela 1. značkovou prodejnu HP v ČR

13. 5. 2009 19:44    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Společnos HP otevčela první značkový obchod v České republice. Slavnostního otevření se učástnily dvě nejkrásnější Češky uplynulého desetiletí - Česká Miss 2009 Iveta Lutovská a Miss ČR 2001 Andrea Fišerová, která již řadu let pracuje v marketingovém týmu společnosti Hewlett-Packard. Iveta Lutovská při této slavnostní příležitosti obdržela darem mininotebook HP Mini 1000 Vivienne Tam Edition ze speciální série pro ženy.

Česká Miss Iveta Lutovská otevřela 1. značkovou prodejnu HP v ČR

V prodejně zájemci najdou novinky v produktovém portfoliu HP, především notebookoy, stolní počítače i tiskárny. Specializovaná prodejna se nachází v horním patře v prostorách prodejny Comfor OC Nový Smíchov. HP má v regionu EMEA (Evropa, Střední Východ a Afrika) již 150 podobných prodejen (tzv. StoreinStore - obchod v obchodě), které zabírají v retailových řetězcích plochu více než 3 500 metrů čtverečních. Každý den je navštíví 400 tisíc zákazníků, jimž se věnuje na 150 dedikovaných a plně proškolených obchodních zástupců.

HP v ČR plánuje v brzké době otevřít minimálně další 2 podobné prodejny a pokud se model osvědčí tak by jich do konce roku mohlo být až 5 v ČR a SK. V jednání jsou kromě Comfor i další prodejní řetězce IT.

Krátké zprávy

Diskuse