Změny v nabídce mobilního operátora Ufon

31. 1. 2010 01:30    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Vojtěch Uhlíř

Český mobilní operátor Ufon od 1. února 2010 zjednodušuje svoji nabídku 3G mobilního internetu, současně zvyšuje FUP a mění i pravidla pro její uplatňování. Poprvé také přichází s nabídkou 3G mobilního internetu zcela bez FUP.

Změny v nabídce mobilního operátora Ufon

Zákazníci nyní mají u U:fona na výběr ze dvou základních produktů: 3G mobilního internetu na paušál a předplaceného 3G mobilního internetu.

U tarifu 3G mobilní internet na paušál se zvyšuje FUP (Fair User Policy – limit pro stažená data po časový úsek) na 8 GB měsíčně z dosavadních 4 GB měsíčně. K tomuto základnímu tarifu za 390 Kč si zákazník může dokoupit několik dalších služeb: za 200 Kč si může zvýšit limit FUP na celkových 12 GB a za 400 Kč navíc, tedy za celkových 790 Kč, může mít dokonce 3G mobilní internet zcela bez FUP. Všechny ceny jsou včetně DPH.

U předplaceného 3G mobilního internetu se FUP zvyšuje na 1 GB denně, navíc se snižuje cena za připojení za jeden den na 29 Kč – bez ohledu na počet připojení v rámci dne či přenesených objem dat. Cena balíčku modemu s kreditem v hodnotě 300 Kč, zůstává na 1890 Kč. Všechny ceny jsou včetně DPH.

Krátké zprávy

Diskuse