D-Link míří na trh s 3G produkty

13. 2. 2010 00:30    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jakub Larva

3G internetu doma, ve firmě nebo na cestách.

D-Link míří na trh s 3G produkty


DIR-457 myPocket
3G HSDPA směrovač umožnuje připojit k internetu kromě počítačů také iPod Touch, Nintendo DS a další multimediální a herní zařízení s Wi-Fi rozhraním. Udávaná rychlost stahování dat je až 3,6 Mb/s. Cena tohoto smerovače, vybaveného čtečkou Micro SD karet, je stanovena na 3 790 Kč bez DPH.

DWM-152
Tento 3G HSDPA USB adaptér je možné použít jako běžný internetový modem pro notebook či PC, nebo ho připojit ke kompatibilnímu směrovači D-Link a sdílet připojení mezi několika počítači a zařízeními s Wi-Fi. Prodávat by se měl za 1 549 Kč bez DPH.

DIR-412
DIR-412 je kompaktní bezdrátový 3G směrovač určený pro mobilní přístup k internetu. Výrobce nabízí tento model jako řešení pro situace, kdy je běžné širokopásmové připojení nestabilní, například na cestách. Specielní funkce směrovače má zajistit nepřetržité připojení k internetu i v případě výpadku WAN. V tu chvíli směrovač automaticky nahradí toto přípojení variantou 3G.

DIR-455
3G HSDPA mobilní komunikační směrovač je určen především pro firemní použití. Vybavený je ethernetovým směrovačem, telefonním portem pro připojení běžného telefonu a funkcí záložního připojení 3G v případě výpadku širokopásmového přístupu k internetu.

Krátké zprávy

Diskuse