MSI připravuje dva herní notebooky s 3D zobrazením

20. 2. 2010 03:54    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Příští měsíc začne společnost MSI prodávat dva nové herní notebooky s označením GX640 a GX740. Oba budou vážit 3,2 kg a jejich tloušťka se zastaví na hodnotě 2,8 cm. Vysoký výkon bude dosažen osazením procesoru Intel Core i5 a grafickou kartou ATI Mobility Radeon s podporou Direct X11. Společnost slibuje nekompromisní 3D zobrazení ve hrách. Jako jedny z vůbec prvních notebooků by měly být tyto novinky vybaveny GDDR5 paměťmi.

MSI připravuje dva herní notebooky s 3D zobrazením

Tahákem bude také pět vestavěných reproduktorů (dva nad klávesnicí, dva v přední hraně a subwoofer na spodní straně počítače). V případě použití externích reproduktorů bude možné díky vestavěnému analogovému i digitálnímu výstupu možné využít až 7.1 sestavy. Na počítačích bude předinstalován software pro pokročilou správu napájení s několika připravenými profily a podporována by měla být také technologie MSI Cinema Pro se dvěma speciálními režimy pro přehrávání filmů.

Cena notebooků (který bude jak je u této série MSI notebooků běžné dodáván i s herní myší a baťohem) bude začínat na 999 Liber (zhruba 29 400 Kč bez DPH).

Zdroj: www.techradar.com

Krátké zprávy

Diskuse