Acer představil Pikoprojektor K11

23. 3. 2010 01:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Vaněk

Společnost Acer rozšířila své porfolio výrobků o malý ultrapřenosný projektor s označením K11. Tento projektor je vybaven USB portem, čtečkou paměťových karet, D-sub, 3,5mm jack a HDMI portem.

Acer představil Pikoprojektor K11

Nový projektor je postaven na kombinaci technologií DLP a LED, kde je klasická lampa nahrazena LED lampou s životností až 20 000 hodin. LED lampy dále napomáhají snížení spotřeby a také neobsahují toxické látky. Další energetické úspory zajišťuje funkce Auto-shutdown, která automaticky vypne projektor, pokud v průběhu časového intervalu nastaveného uživatelem nepřichází vstupní signál.

Pikoprojektor K11, který váží jen o něco více než půl kilogramu (0,61 kg) a měří pouhých 122 x 116 mm je vyroben v provedení lesklé černé skříně, v jejíž horní části je zapuštěn ovládací panel.

Ruční korekce zkreslení obrazu (v rozsahu až 40° ve svislém směru) a automatická korekce Keystone odstraňují deformaci obrazu, technologie ColorSafe zabraňuje zkreslení barev i při dlouhém provozu. Technologie Acer InstantPack umožňuje vypnout a zabalit projektor bez nutnosti čekat na vychladnutí.

K11 dosahuje světelného roku 200 ANSI lumenů a kontrastního poměru 2000:1.

Zdroj: Tisková zpráva

Krátké zprávy

Diskuse