HP představuje nové firemní notebooky HP 620 a HP 625

8. 6. 2010 00:12    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Nový industriální design v tmavě šedé barvě s povrchovým vzorem mikrovláken mají zajistit počítačům spolu s vhodně nastavenou výbavou a cenou zájem uživatelů z menších a středních firem, kteří potřebují univerzální notebook za rozumnou cenu. Oba modely navazují na odbornou i laickou veřejností skvěle hodnocené HP 500/550.

HP představuje nové firemní notebooky HP 620 a HP 625

Notebooky HP 620 a HP 625 jsou k dispozici s HD displejem s úhlopříčkou 15,6" s možností výběru mezi displejem s LED podsvícením a displejem s LED podsvícením a technologií BrightView HD. Model HP 620 bude dle konfigurace dodáván s procesorem Intel Core 2 Duo, Celeron nebo Pentium, zatímco model HP 625 bude dostupný s procesory AMD Phenom II, Turion II, Athlon II a procesory AMD řady „V“.

Protože se jedná o firemní notebooky, jistě se hodí zmínit i přítomnost technologie HP DriveGuard chránící data prostřednictvím ochrany pevného disku před fyzickými nárazy. Klávesnice odolná vůči polití oproti tomu chrání důležité součásti notebooku před následky mírného polití, ke kterému může při používání dojít. Pokud se uživatel bude chtít notebooku zbavit, nástroj HP Disk Sanitizer zajistí kompletní odstranění dat z disku. Díky nástroji HP Support Assistant lze notebook spravovat snadněji než kdy dříve. Jednoduchý předinstalovaný software pomáhá udržet kvalitní výkon počítače a vyřešit případné problémy pomocí automatického vyladění, vestavěné diagnostiky a asistované pomoci.

Součástí je i sada softwaru Corel Home Office, pomocí kterého lze začít s efektivním zpracováním textu, tvorbou tabulek a prezentací v aplikacích, které jsou podobné těm, na jaké je většina uživatelů zvyklá.

HP 620 je již na trhu a jeho koncová doporučená cena začíná na 12 490 Kč s DPH. HP 625 by měl být k dispozici v červnu s doporučenou koncovou cenou začínající na 11 290 Kč s DPH.

Zdroj: Tisková zprávy výrobce

Krátké zprávy

Diskuse