Acer představuje notebooky TravelMate 8x72 Timeline s novými procesory Intel

13. 6. 2010 00:53    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Počítače nové řady Acer TravelMate 8x72 Timeline jsou založeny na nových procesorech Intel Core i3, i5 a i7 v kombinaci s čipsetem Intel HM55 Express a vedle dobrého výkonu a vysoké výdrže slibují také snadnou přenositelnost. Nové notebooky řady TravelMate 8x72 Timeline nabídnou úhlopříčky ve formátech 13,3”, 14” a 15,6” a jsou vybaveny displejem WXGA (1366 x 768 bodů). Hmotnost se pohybuje od 1,6 kg do 2,6 kg.

Acer představuje notebooky TravelMate 8x72 Timeline s novými procesory Intel

I přes nízkou hmotnost mají počítače plnou výbavu tvořenou pevným diskem s kapacitou až 640 GB (popř. diskem SSD o kapacitě až 160 GB), multiformátovou čtečkou paměťových karet a optickou mechanikou DVD. Široké možnosti připojení jsou tvořeny technologiemi 3G, Wi-Fi, gigabitovým ethernetem nebo Bluetooth. Uživatelé se dále mohou spolehnout také na rozhraní VGA, USB a dále zámek Kensington či konektor pro připojení dokovací stanice či replikátoru portů.

Dobrou výdrž umožňuje použití nejenom LED podsvícení displeje, ale také speciální technologie Acer PowerSmart umožňující snadno přecházet mezi režimy orientovanými na výdrž baterie nebo na vysoký výkon. O zabezpečení počítače i dat se postará platforma Acer Security, jejíž součástí je např. aplikace Acer Backup, řešení Acer Bio-Protection se snímačem otisků prstů nebo technologie Acer DASP (Disk Anti-Shock Protection) chránící pevný disk.

Zdroj: tisková zpráva výrobce

Krátké zprávy

Diskuse