iMo Monster Touch - monitor na cesty

13. 7. 2010 01:59    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Miroslav Hoffmann

Mimo monitors přestavili svého největšího zástupce USB displejů

iMo Monster Touch - monitor na cesty

Chtěli byste mít ke svému notebooku druhý 'cestovní' displej, ale na velký ThinkPad W701ds nejsou peníze (a místo) a kupovat šílenosti jako je Onkyo DX se vám také nechce? Řešením může být USB monitor.
Firem, které se jimi zabývají je mnoho, já ale vybral Mimo monitors, kteří se na USB displeje specializují a navíc zboží posílají i do ČR. Právě také uvedli svůj největší kousek - iMo Monster Touch, na který se v krátkosti podíváme.

10,1 palcový monitor má rozlišení 1024 x 600 pixelů, disponuje vysokým jasem 350 cd/m2 a kontrastem 400:1. V balení najdete také stylus, displej je totiž dotykový. Samozřejmostí je výklopný stojánek, díky tomu se dá použít klasicky na stole, nebo jako tablet. Zařízení váží 800 gramů a je kompletně napájené (stejně jako všechny ostatní Mimo monitory) pouze skrze USB, nic jiného než jeden USB kabel k provozu tedy nepotřebujete. Žádný problém také není připojení více Mimo displejů k jednomu počítači, dá se k tomu použít i USB hub (v případě více monitorů samozřejmě napájený). Displej je na firemním webu k mání za \$260. Pokud se vám to zdá moc a spokojíte se s úhlopříčkou 7'' a rozlišením 800 x 480, můžete si vybrat třeba pivot(!) za \$120, nebo model s VESA držákem.

Zdroj: mimomonitors.com

Krátké zprávy

Diskuse