Philips SoundBar - zvukový upgrade

13. 7. 2010 22:13    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Miroslav Hoffmann

Pokud se zamýšlíte nad tím, jakým způsobem vylepšit zvukový projev vašeho miláčka na cestách, mohl by vás zaujmout třeba Philips SoundBar. Na stole nezabere žádné místo a ani při jeho převozu o něm pravděpodobně nebudete ani vědět.

Philips SoundBar - zvukový upgrade

Systém je přizpůsoben k uchycení na horní stranu displeje (díky 'nožkám' ale může stát i vedle notebooku) a k jeho napájení i přenosu signálu stačí pouhý jeden USB port. V reproboxu je vestavěná jednoduchá Plug and Play zvuková karta, která se objeví v systému jako nové zvukové zařízení. K instalaci ovladačů dojde automaticky pod systémy Windows a MacOS - můžete tedy zapojit kabel a hned začít poslouchat.

K zesílení signálu je použit digitální zesilovač a o nějaké ty hlubší tóny by se měl postarat Bass reflex. Výrobce se chlubí reproduktory s neodymovými magnety a obalem pro převážení. U zařízení, které se připevňuje na displej jsou důležité rozměry a zejména hmotnost. Šířka je tedy se svými 27 centimetry v pořádku, hmotnost 259 gramů by se už ale v kombinaci s méně pevnými panty některých notebooků mohla negativně projevit.

Zařízení se již dá koupit i u nás, ceny se pohybují pod 1500 Kč s DPH.

Zdroj: laptopmag.com

Krátké zprávy

Diskuse