Nové datové tarify T-Mobile

17. 8. 2010 04:05    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Vaněk

Společnost T-Mobile představila nové datové tarify pro mobilní telefony i PC.

Nové datové tarify T-Mobile

Nově pro internet v mobilu již neplatí omezení aplikací, na které se vztahuje a uživatel je tedy limitován pouze počtem stažených dat.

Pro internet v mobilu jsou k dispozici 3 tarify: Standard, Klasik a Premium. Tarify se liší pouze FUP (počet dat, které uživatel může stáhnout, po překročení limitu dojde k výraznému poklesu rychlosti připojení), který činní 100 MB, 200 MB a u tarifu Premium 1 GB dat. Ceny paušálů záleží na délce uzavření smlouvy a pohybují se od 139 Kč do 110 za tarif Standard, 499 Kč - 399 Kč za tarif Premium.

Internet na cesty, jak je nazýván mobilní internet pro PC je k dispozici ve dvou nových tarifech a to Standard a Premium, u kterých je FUP 2 GB resp 30 GB. Předcházející datové paušály (Internet Basic, Internet Standard, Internet Premium) již nebude možno nově aktivovat, avšak již aktivované paušály budou zachovány. Cena paušálů je stejně jako u internetu v mobilu závislá na době trvání smlouvy, tj 499 (smlouva na dobu neurčitou) - 399 Kč (smlouva na 3 roky) za tarif Standard a 999 - 849 Kč za tarif Premium.

Nová je taktéž možnost vybrat si tzv zvýhodnění balíčků 2v1 nebo 3v1, které při aktivaci jak hlasového tak datového tarifu poskytuje snížení ceny.

Zdroj: Tisková zpráva

Krátké zprávy

Diskuse