Nove mini notebooky HP určené pro širokou skupinu uživatelů

14. 9. 2010 00:04    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

HP Mini 210 je dobře přenosný mini notebook se stylovým designem v růžové barvě, který nabídne základní funkční výbavu a dlouhou výdrž.

Nove mini notebooky HP určené pro širokou skupinu uživatelů

Je určen pro zákazníky, kteří surfují na webu, pracují s e-mailem, poslouchají hudbu a potřebují na cestách přístup k informacím. Je nabízen s nejnovějšími procesory Intel Atom s podporou DDR3 pamětí. Počítač s úhlopříčkou displeje 10,1 palce poskytne svému majiteli výdrž až 10,5 hodiny provozu na jedno nabití při hmotnosti pouhých 1,22 kg.

HP Mini 5103 je stejně jako první novinka je i tento mini notebook vybaven nejnovějšími procesory Intel Atom a podporou pamětí DDR3. Tento model je ale určen náročnějším uživatelům, které se bude snažit nalákat např. na lehký kryt z eloxovaného hliníku či klávesnici odolnou proti rozlití s rozměrem 95% plné velikosti. Displej bude možné pořídit s WSVGA nebo HD rozlišením a volitelně bude k dispozici i dotyková obrazovka. Zajímavostí je dodávaný program HP DayStarter pro organizaci času.

HP Mini 100e Education Edition je navržen pro snadnou integraci do vzdělávacího prostředí, čemuž odpovídají např. silné panty z kovové slitiny a další ocelové součásti, klávesnice o velikosti 92% plné velikosti odolná proti polití a integrované držadlo umožňují maximální pohodlí a efektivitu ve třídě i na cestách. Pro využití v méně rozvinutých zemích nechybí ve výbavě ani klasický telefonní modem. Neobvyklá je možnost upravit si zadní panel, klávesnici a spodní část notebooku, což umožňuje uživatelům přizpůsobit své jednotky pomocí školního loga, motta nebo obrázku pro zvýšení bezpečnosti a personalizaci. I v tomto případě je samozřejmostí rozšířená softwarová výbava.

Zdroj: Tisková zpráva výrobce

Krátké zprávy

Diskuse