Asus představil inovovanou sérii barevných notebooků X42

23. 9. 2010 02:01    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Společnost Asus nabízí velké množství přenosných počítačů různých kategorií, stále jí to však není málo a snaží se nalákat další zákazníky - tentokrát na pestrobarevné 14ti palcové notebooky ze série X Color.

Asus představil inovovanou sérii barevných notebooků X42

Dva modely původní série doplňují hned čtyři nová provedení – růžové, červené, bílé a modré. Technologie In-mold roller (IMR) jim navíc propůjčuje působivý lesklý povrch, který je odolný proti poškrábání.

Notebooky X Series Color jsou vybaveny procesory Intel i AMD a disponují inteligentním systémem správy napájení Power4Gear, který optimalizuje napájení podle momentálně vykonávané úlohy pro co nejdelší výdrž na baterii. a 14” displej s LED podsvícením a poměrem stran 16:9 je zásobován daty od grafické karty ATI Mobility Radeon HD5470. Mezi další zajímavé vlastnosti patří např. chiclet klávesnice s prachotěsnými tlačítky, multidotykový touchpad s technologii ASUS Palm Proof, která dokáže rozlišit mezi dotykem dlaní a prstů, díky čemuž zabraňuje nechtěnému pohybu kurzoru během psaní nebo reproduktory Altec Lansing s technologií SRS Premium Sound.

Cena nových modelů začíná na 12 590 Kč s DPH.

Zdroj: Tisková zpráva výrobce

Krátké zprávy

Diskuse