MSI mírně inovuje specifikace svých tabletů

14. 12. 2010 00:56    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Společnost MSI představila dva tablety již na veletrhu Computex, na veletrhu CES by ale měly být představeny jejich mírně aktualizované verze, ačkoli se produkty ještě ani nezačaly prodávat.

MSI mírně inovuje specifikace svých tabletů

První z modelů nabídne 10ti palcový displej s rozlišením 1024 x 600 bodů a operační systém Windows 7 a odložení jeho prodeje bylo prý způsobeno čekáním na platformu Intel Pine View, která oproti původní čipové sadě nabídne o něco vyšší výkon a zároveň lepší výdrž baterie. Další výbavu bude tvořit např. rozhraní miniHDMI a miniUSB, čtečka paměťových karet nebo akcelerometr. Na trh by se měl tento model dostat začátkem příštího roku.

Druhý model nabídne Android, který si budou moci uživatelé vychutnat na 10ti palcovém displeji s rozlišením 1280 x 800 bodů. Dostatečný výkon by měl zajistit dvoujádrový procesor v kombinaci s čipovou sadou NVIDIA Tegra 2. Otevřenou otázkou zatím zůstává, s jakou verzí operačního systému Android se na přístroji v zahájení jeho prodeje setkáme. Podle lidí z MSI to bude záviset zejména na tom, zda-li Google v období února a března vypustí svůj Android 3.0 - v tom případě bychom se na přístroji mohli setkat právě s ním.

Zdroj: www.engadget.com

Krátké zprávy

Diskuse