HP Branded Store - první značková prodejna v ČR

1. 2. 2011 03:02    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

V rámci celoevropského pilotního projektu je to jedna z prvních pěti HP prodejen v oblasti EMEA. Slavnostní pásku přestřihla Diana Kobzanová.

HP Branded Store - první značková prodejna v ČR

První českou značkovou prodejnu otevřelo HP v Děčíně ve spolupráci s děčínskou firmou 2H-Heran Jan. Jak se vyjádřil Petr Kheil, ředitel divize osobních počítačů společnosti HP: "Společnost 2H-Heran Jan patří dlouhodobě mezi nejloajálnější partnery, se kterými české zastoupení HP spolupracuje již dlouhou řadu let. Tato skutečnost spolu s vynikajícími prodejními výsledky firmy 2H-Heran Jan, a to nejen v rámci kraje, ale i celé České republiky, nás utvrdila v tom, že vytvořit první značkovou prodejnu HP právě ve spolupráci s 2H-Heran Jan bude správnou volbou."

Nová značková prodejna v Děčíně je provedena v novém duchu prodeje HP, kde je kladen vysoký důraz na možnost vyzkoušet si co nejvíce produktů na jednom místě. V rámci pilotního projektu bude HP společně s obchodním partnerem pravidelně vyhodnocovat prodeje a nákupní chování zákazníků a reagovat na jejich měnící se požadavky.

Majitel prodejny Jan Heran otevření prodejny komentoval slovy "Jsme velmi rádi, že máme možnost zařadit se do tohoto exkluzivního projektu. Umožní nám to ještě více rozšířit a zatraktivnit naši nabídku výrobků produktového portfolia HP nejen v severočeském regionu, ale i v rámci celé České republiky."

Krátké zprávy

Diskuse