HP chystá kompletně nové firemní notebooky s CPU Sandy Bridge

24. 2. 2011 04:07    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Vaněk

HP chystá updatovat svojí řadu firemních notebooků EliteBook a ProBook s procesory Intel Sandy Bridge a nejedná se pouze o změnu procesoru.

HP chystá kompletně nové firemní notebooky s CPU Sandy Bridge

Nové firemní notebooky od HP dostanou mimo nových procesorů a čipových sad také kompletně předělané šasi a několik nových technologií, mezi které patří například větší trackpad vyrobený ze skla, zabezpečení pomocí rozpoznávání obličejů, gumový rámeček pohlcující nárazy nebo několik nových tlačítek.

HP mění design svých notebooků každých pár let a příchod nové generace procesorů Intel Core vypadalo jako správný moment pro změnu vzhledu, prohlásil Helen Daniel produktový manager HP.

Notebooky by měly být odolnější a "hezčí" díky využití nových technologií a šasi ze slitiny hořčíku a hliníku. V notebookách se také objeví větší trackpad z chemicky zesíleného skla, který má umožnit snažší používání multydotykových funkcí.

Cena nových notebooků začíná na 999\$ u série "p", 799\$ u ProBooků řady "b" a cena multimediálně orientovaných ProBooků "s" začíná na 579\$.

Zdroj: betanews.com

Krátké zprávy

Diskuse