Toshiba představila svůj nový webový obchod Places

11. 4. 2011 00:01    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Kromě notebooků bude tento portál určen i majitelům televizorů této značky a bude nabízet celou řadu služeb i možnost nákupu digitálního obsahu

Toshiba představila svůj nový webový obchod Places

Portál Toshiba Places je založen na tzv. cloud platformě, která prostřednictvím standardního internetového prohlížeče nebo speciálního uživatelského rozhraní na televizoru umožňuje přístup k multimediálnímu obsahu a službám. Výhodou bude možnost vybírat mezi mnoha různými nabídkami od partnerů portálu včetně možnosti získávat užitečné nástroje a informace od ostatních uživatelů.

Kromě sekce Music Place (pro stahování a poslech hudby a podcastů), která je pro počítače přístupná už od ledna 2011, mohou nyní zákazníci po přihlášení využívat dalších služeb, a to v sekcích Video Place (nákup video obsahu na přání), News Place (přístup ke zpravodajství z různých zdrojů a oblastí), Game Place (nákup her a on-line hraní), App Place (nákup softwaru) a Services Place (možnosti rozšíření záruky, služby pro obnovu dat apod). Sekce Social Place navíc umožňuje sdílet fotografie a video mezi různými uživateli a zařízeními.

Portál Places by se měl během roku 2011 rozšířit do dalších zemí a přibývat by měly i podporované přístroje. Postupně budou také přidávány nové sekce (např. sdílení dat přes sociální sítě nebo ukládání dat na vzdálený server).

Zdroj: tisková zpráva výrobce

Krátké zprávy

Diskuse