Acer na český trh uvádí další chytrý telefon s Androidem

18. 4. 2011 00:17    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Novinka nazvaná Liquid mt na první zaujme elegantním designem, rozměrným displejem, bohatou výbavou a zajímavými softwarovými doplňky

Acer na český trh uvádí další chytrý telefon s Androidem

Acer Liquid mt je elegantní chytrý telefon s neobvyklým zaobleným 3,6“ displejem a operačním systémem Android 2.2 Froyo. O svižný chod operačního systému, ale také třeba Flash prvků v internetových stránkách, se stará 800 MHz procesor Qualcomm 7230. Data je možné v terénu rychle stahovat díky Wi-Fi 802.11n a mobilním datovým přenosům HSDPA. Součástí výbavy je také 5 mpx fotoaparát s LED bleskem, automatickým ostřením a záznamem 720p (30fps) videa. Zajímavostí jsou pak zvukové technologie Dolby Surround a Dynamic Bass Boost.

Ovládání telefonu zpříjemní speciální upravené rozhraní Acer, které dle výrobce přináší oproti čisté instalaci řadu výhod. Aplikace Acer SocialJogger umožňuje současně sledovat Facebook a Twitter. Výhodou je také možnost proměnit telefon ve skutečný bezdrátový server pro další zařízení a sdílet tak nejen multimédia, ale i připojení k internetu. Se správou telefonu pomůže také software pro osobní počítače Acer EasyLink schopný navázat i šifrované internetové spojení (https).

Smartphone bude možné zakoupit ve stříbrné a hnědé barevné variantě.

Zdroj: Tisková zpráva výrobce

Krátké zprávy

Diskuse