Dell představil nové notebooky Latitude a Precision

5. 5. 2011 03:37    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Obě řady jsou určeny pro náročné zákazníky, což se kromě špičkové výbavy a perfektního provedení podepíše samozřejmě také na jejich ceně, profesionálové si za pokročilé možnosti však rádi připlatí

Dell představil nové notebooky Latitude a Precision

Nabídka se v řadě Latitude E rozrostla o modely Latitude E5420, E5520, E6220, E6320, E6420, E6520 a E6420 ATG. Tato řada získala kromě vylepšeného vzhledu a provedení (podle výrobce se jedná ovíce než stovku vylepšení) také nejnovější bezpečností funkce a nástroje pro vzdálenou správu. Modely s přídomkem ATG určené pro profesionály na cestách se pyšní šasi ze speciální slitiny Tri-Metal standardizované americkou armádou a vydrží i nasazení v těch nejdrsnějších podmínkách včetně vystavení volnému pádu. Trochu mimo pak stojí model Latitude XT3, což je hybridní tablet s dotykovou obrazovkou.

Řada Dell Precision se rozrostla o 15,6“ M4600 a 17,3“ M6600. I toto jsou perfektně zpracované notebooky se šasi z hliníkových nebo hořčíkových slitin a řadou hardwarových (MIL-STD 810G) i softwarových (Autodesk, Dassault Systemes, Siemens PLM Software, Softimage) certifikací. Výbava samozřejmě nabídne jen to nejlepší – grafické karty AMD FirePro a NVIDIA Quadro (včetně Quadro 5010M se 4 GB paměti), dotykové PremierColor IPS displeje s LED podsvícením, osazení až 32 GB RAM, procesory Intel Core i7 Extreme, možnost doplnění až dvou pevných disků s podporou RAID či technologii AMD Eyefinity pro připojení až pěti monitorů.

Všechny nové modely by měly být k dispozici v nabídce obchodů v nejbližší době.

Zdroj: tisková zpráva výrobce

Krátké zprávy

Diskuse