Asus Xonar U3 pro lepší zvuk u notebooků

27. 5. 2011 03:04    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Externí zvuková karta velká zhruba jako USB flash disk přinese majitelům notebooků možnost užívat si zvuku s podporou technologií Dolby a GX2.5

Asus Xonar U3 pro lepší zvuk u notebooků

Ačkoli notebooky udělaly v oblasti zvukové produkce značný pokrok, stále se najde mnoho modelů, jejichž reproduktory příliš nevynikají. Nyní však přichází řešení v podobě externí zvukové karty Asus Xonar U3 s vestavěným sluchátkovým zesilovačem umožňujícím připojení sluchátek s impedancí až 150 ohmů. Kromě toho je vybavena také technologií uzemnění Hyper-grounding, která funguje jako clona oddělující zvukové signály od šumu. Připraveny jsou režimy pro hraní her, poslech hudby i sledování filmů.

Xonar U3 s čipem C-Media CMI8786 podporuje technologie Dolby Home Theater, mezi něž patří Dolby Headphone, Dolby Pro Logic IIx, Dolby Digital Virtual Speaker a Dolby Digital Live. Novinka je vhodná i pro hráče počítačových her, protože je vybavena i vestavěným herním zvukovým jádrem GX 2.5 kompatibilním se zvukovými signály EAX 5.0. To umožňuje současně přehrávat až 128 různých zvukových efektů, a docílit tak realistického prostorového zvuku. To vše při hmotnosti pouhých 25 g.

Novinka se prodává za 799 Kč s DPH.

Zdroj: Tisková zpráva výrobce

Krátké zprávy

Diskuse