Asus a O2 nabídnou slevu na připojení k internetu

22. 6. 2011 03:08    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Nárok na ni bude mít každý zákazník, který si v prodejní síti Asus zakoupí notebook, mini notebook nebo tablet spolu s tarifním připojením k mobilnímu internetu

Asus a O2 nabídnou slevu na připojení k internetu

Při pořízení jakéhokoliv notebooku (případně mini notebooku či tabletu) Asus a některého z paušálních tarifů mobilního internetu získají zákazníci 20% slevu na dva roky používání paušálního tarifu. Kromě zvýhodněného připojení k mobilnímu internetu je možné získat také zvýhodněné připojení prostřednictvím pevné linky, tentokrát je podmínkou zjednání nové smlouvy na jeden rok. K mobilnímu i pevnému připojení je navíc možné získat také modem za 1 Kč. Sleva je uplatňována prostřednictvím voucheru s unikátním kódem, přiloženého k nakoupenému notebooku, mini notebooku nebo tabletu.

Ke všem notebookům Asus mohou zákazníci výhodně pořídit také předplacený mobilní internet. Za O2 Mobilní internetu sadu, která obsahuje datovou SIM kartu, modem a pět týdnů surfování zdarma zaplatí 295 Kč oproti standardní ceně 995 Kč. Pokud má zákazník notebook s vestavěným modemem, stačí si pořídit datovou SIM kartu se třemi měsíci internetu zdarma za 1 korunu.

Zdroj: Tisková zpráva O2

Krátké zprávy

Diskuse