Sony představilo tři nové notebooky

24. 6. 2011 03:07    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Zákazníci již brzy budou moci vybírat ve 13ti, 14, 15ti i 17ti palcové kategorii přenosných počítačů

Sony představilo tři nové notebooky

Sony Vaio VPCSB2L je tenký a lehký notebook s elegantní konstrukcí vybavený 13ti palcovým displejem orientovaný na každodenní mobilitu. Počítač je vybavený procesorem Intel Core i3, 4 GB RAM, 500 GB pevným diskem a grafikou AMD Radeon HD 6470 (přepínatelnou za Intel HD). Z výbavy zaujme např. podsvícená klávesnice, senzor okolního osvětlení, multidotykový touchpad, USB 3.0 port, speciální režim pro rychlý přístup k internetu nebo inteligentní baterie s výdrž až sedm hodin. K dostání bude od června letošního roku.

Sony Vaio VAIO VPCEH1Z1E bude k dispozici v 15ti i 17ti palcové variantě a nejen díky osazené Blu-Ray mechanice bude směřovat zejména na multimediální využití. Tento model zaujme víkem se zajímavou povrchovou strukturou, procesorem Core i5, 6 GB RAM, 640 GB pevným diskem či grafickou kartou NVIDIA GeForce 410M GPU. K dostání bude od července letošního roku.

Možná vůbec nejzajímavěji z dnes představených přenosných počítačů působí 14ti palcový model VAIO VPCCA1S1E, s opravdu neotřelým „světlo vyzařujícím“ designem. I přes svůj neobvyklý vzhled ale počítač nepostrádá ani nic důležitého ve výbavě. Ba naopak, díky procesoru Intel Core i3, 4 GB RAM, 500 GB pevnému disku, grafice AMD Radeon HD 6470, podsvícení klávesnici, Bluetooth 3.0 či USB 3.0 zvládne vše potřebné. Potěší i webkamerou „Exmor“ nebo technologií Dolby Home Theatre. Ve stejných barevných provedeních bude možné k počítačům zakoupit také myš či ochranné pouzdro. I tato novinka bude k dostání od července letošního roku.

Zdroj: Tisková zpráva výrobce

Krátké zprávy

Diskuse