Vodafone nabídne od července Vlastní 3G zónu

26. 6. 2011 01:22    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Zákazníkům umožní využívat 3G signál i na místech, která nejsou pokryta standardní mobilní síti

Vodafone nabídne od července Vlastní 3G zónu

Vlastní 3G zónu tvoří malý 3G vysílač a přijímač od firmy Alcatel-Lucent, které jsou využívány ke spojení s registrovanými 3G zařízeními (podobně jako u Wi-Fi). Přístroj pokryje okolí v dosahu 20 metrů 3G signálem a umožní využívat všechny služby 3G sítě (volání, SMS, MMS, rychlá data). Před aktivací je třeba mobilní telefonní čísla od Vodafonu, která budou se stanicí používána, zaregistrovat na lince operátora, poté se již budou přístroje připojovat automaticky.

Vlastní 3G zónu si mohou pořídit všichni firemní tarifní zákazníci Vodafonu, bez ohledu na to, jaké služby využívají. Podmínkou je pouze vlastnictví pevného vysokorychlostního připojení k internetu (ADSL, VDSL, SDSL nebo kabelové připojení) a 3G zařízení (mobilní telefon, tablet, USB modem). V rámci Vlastní 3G zóny lze používat až 16 telefonních čísel. V jednom okamžiku mohou současně telefonovat až 4 zařízení.

Za Vlastní 3G zónu zákazník zaplatí 3 377 Kč vč. DPH, stejně jako telefony lze i Vlastní 3G zónu pořídit za zvýhodněnou cenu.

Zdroj: Tisková zpráva společnosti Vodafone

Krátké zprávy

Diskuse