Asus EEE Pad Transormer Prime rootnut

3. 12. 2011 02:34    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Pitek

Asus EEE Pad Transforer Prime se má začít prodávat až za pár týdnů. Nyní je jisté, že si bude moci tento přístroj, který bude jako první osazen 4-jádrovým procesorem nVidia Tegra 3, aplikovat root.

Asus EEE Pad Transormer Prime rootnut

Phil Nickinson z Android Centra ( www.androidcentral.com ) dostal jeden přístroj na zkoušku a přišel na to, že můžete na přístroj nahrát android pomocí jednoduché aplikace Razorclaw. Jediné co musíte udělat, je stáhnout si APK složku do tabletu a pustit ji. Razorclaw byl navrhnut pro Asus EEE Pad Transformer a EEE Pad Slider, ale evidentně funguje i na Prime Transformeru. Root Vám umožní přístup k nastavení a funkcím, které jsou normálně zakázány. Díky tomu budete moci spustit aplikace, které by jinak byly zakázány.
Transformer Prime je velmi lehký a tenký tablet disponující IPS+ displejem, jenž byl navrhnut pro vynikající zobrazení především venku.
Do prodeje by se měl přistroj dostat 19. prosince a to za cenu 499 USD. Dále je možné připlatit si 150USD za dokovací stanici v podobě klávesnice díky které, budete moci používat tablet jako notebook. Dokovací stanice má svou vlastní baterii.

Vypadá to, že se můžeme na nový tablet od Asusu již teď těšit. Ale bohužel již nyní objevují nepříliš dobré zprávy od testerů, kteří tvrdí, že webový prohlížeč je až překvapivě pomalý. Operační systém Android 3.2 také nevypadá, že by si s novým procesorem rozuměl a do svižnosti mu stále něco chybí.

zdroj: www.liliputing.com


Krátké zprávy

Diskuse