Inovované notebooky HP Pavilion - nový vzhled výbava

13. 3. 2012 22:09    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Společnost HP představila inovované notebooky z řady HP Pavilion určené domácím uživatelům. Nové modely nabízejí rozšířené funkce a inovovaný vzhled. Spojuje je designová filosofie HP Mosaic, která klade důraz na propojení materiálů, zpracování a bohaté palety barev do jednoho celku.

Inovované notebooky HP Pavilion - nový vzhled výbava

Inovované modely HP Pavilion g6 a g7 jsou dostupné v zářivě černé a rubínově červené barvě. Od svých předchůdců se liší nově zaoblenými, zkosenými hranami. Klávesnice je spolu s numerickým blokem zapuštěna do těla notebooku. Mezi hlavní novinky patří USB 3.0 pro rychlejší přenos souborů. Výrobce dále zmiňuje integrovanou kameru HP Webcam, pokročilý zvukový systém Dolby Advanced Audio včetně reproduktorů Altec Lansing.

Modely HP Pavilion dv6 a dv7 pokračují v tradici s šasi z broušeného hliníku. Dostupná je v elegantním černém provedení. Zvukový projev zajišťuje technologie Beats Audio™ v kombinaci se čtyřmi integrovanými reproduktory. U modelu HP Pavilion dv7 i s vestavěným basovým subwoofrem.

Testovali jsme:
Dlouhodobé zkušenosti: HP Pavilion dv7-6110ec

Modelové řady HP Pavilion g i HP Pavilion dv jsou vybaveny technologií HP CoolSense, která pomáhá notebookům s chlazením při nejvyšší zátěži. Technologie HP ProtectSmart chrání pevný disk v případě pádu notebooku a součástí programové výbavy je i software HP SimplePass, který umožňuje využít identifikace otisku prstu pro přístup do jednotlivých uživatelských profilů.

Cena a dostupnost

Inovované notebooky HP Pavilion řady g budou na českém trhu dostupné od dubna 2012 za doporučené koncové ceny.
HP Pavilion g6 od 12 490 Kč včetně DPH
HP Pavilion g7 od 14 990 Kč včetně DPH

HP Pavilion řady dv budou na českém trhu dostupné v druhé polovině dubna 2012. Doporučené koncové ceny jednotlivých modelů budou teprve stanoveny.

Krátké zprávy

Diskuse