Sony aktualizuje nabídku svých notebooků

19. 3. 2012 03:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Společnost Sony nabízí na českém trhu několik řad přenosných počítačů ve všech cenových třídách. Právě v těchto dnech se celá nabídka společnosti dočkala aktualizovaných modelů, se kterými se budeme setkávat v následujících měsících. Novinky by mělo být možné zakoupit již v současné době.

Sony aktualizuje nabídku svých notebooků

Nabídka notebooků společnosti Sony je rozdělena do několika různých řad podle konkrétního zaměření, čemuž dále odpovídají rozměry a hmotnost, výbava, provedení nebo dodávané příslušenství.

Mezi to nejlepší patří modelová řada Z (VPCZ21V9E/B – 64 990 Kč), která nabídne to nejlepší pro mobilní profesionály. Za zmínku stojí např. velmi rychlé SSD, integrovaný 3G modem nebo dokovací stanice Power Media Dock pro připojení až čtyř monitorů.

Řada SE se rozšířila o modely (SE2V - 25 990 Kč, SE2F - 31 990 Kč), které charakterizuje jednoduchý, stylový design ve stříbrném provedení. Oba modely se mohou pochlubit FullHD displejem a zajímavou výbavou, díky čemuž zaujmou zákazníky z řad domácností i firem.

Řadu Y zastupuje model VPCYB3V1E (11 990 Kč) s procesorem AMD E-450 (APU), 500 GB HDD nebo rozhraním HDMI. Řady E a C (modely od 12 990 Kč) pak zaujmout spíše mladé uživatele, kteří hledají zajímavě vybavené notebooky se stylovým designem dostupným v řadě barevných kombinací.

Všestranné multimediální stroje nabídne řada F (ceny od 24 990 Kč), která nabídne např. FullHD displej (při úhlopříčce 16,4 palců), podporu Dolby Home Theatre zvuku nebo Blu-Ray mechaniku.

Zdroj: Tisková zpráva společnosti Sony

Krátké zprávy

Diskuse