Výrobci jsou připraveni na přechod na Android 4.0

25. 3. 2012 00:52    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Vaněk

Mnoho výrobců, včetně Asusu, Sony nebo Samsungu, je připraveno na upgrade softwaru svých Androidových zařízení na verzi 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS). Dle průmyslových zdrojů výrobci dokončili testování i certifikaci svých zařízení.

Výrobci jsou připraveni na přechod na Android 4.0

U většiny zařízení doposud nebylo možné přejít na novou verzi systému, navzdory faktu, že Android 4.0 byl představen v listopadu 2011, nicméně výrobci průběžně software svých zařízení upgradují. Mezi tím se má v květnu nebo červu objevit již pátá verze Androidu.

Jelikož se většina výrobců soustředí na vývoj systému pro nová zařízení, je většina upgradou starších a současných zařízení opožděna. A vývoj zařízení s Androidem není to jediné, čím se firmy zabývají, jelikož už většinou také chystají zařízení s Windows 8.

Asus již pro svůj Eee Pad Transformer ICS vydal, zatímco Samsung se po updatu Galaxy S II na update zařízení Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 10.1 a Galaxy Note teprve chystá. Sony také oznámil, že pro své tablety série Tablet P Tablet S vydá update do konce května.

Zdroj: digitimes.com

Krátké zprávy

Diskuse