Eurocom uvádí malý herní notebook Monster

28. 4. 2012 04:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Společnost Eurocom je známa svými výkonnými přenosnými počítači určenými pro nejnáročnější uživatele. Ve snaze o další odlišení svého portfolia v nejbližší době na trh uvede také výkonný herní notebook s úhlopříčkou pouhých 11,6 palců.

Eurocom uvádí malý herní notebook Monster

Ten navzdory svým příznivým rozměrům nabídne výkonnou dedikovanou grafiku NVIDIA GeForce GT 650M (2 GB vlastní paměti), spolu se Sandy Bridge (a později i Ivy Bridge) procesory Intel Core i5 a i7. Operační paměť bude možné osadit v kapacitě až 16 GB. Zákazníci si budou moci vybírat mezi variantami s pevnými disky i SSD. Displej s úhlopříčkou 11,6 palců se pochlubí matným povrchem a rozlišením 1366 x 768 bodů.

Eurocom Monster nabídne běžnou paletu rozhraní včetně dvou USB 3.0 konektorů, jednoho USB 2.0 konektoru, HDMI výstupu, ethernetu a audio konektorů. Samozřejmostí by mělo být i Wi-Fi a Bluetooth. Notebook bude vážit zhruba 1,8 kg, což je sice o něco více, než je v této kategorii běžné, ale vzhledem k výbavě je to určitě pochopitelné. Výdrž by měla činit až 6,5 hodiny práce na jedno nabití.

Eurocom Monster se začne prodávat za cenu zhruba 800 USD (zhruba 16 000 Kč bez DPH) za nejlevnější variantu. Zatím však není znám termín, kdy se tak stane.

Zdroj: notebookreview.com

Krátké zprávy

Diskuse