Dell uvádí speciální edici svého notebooku Inspiron 15R

4. 5. 2012 03:03    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Novinka bude z velké části vycházet z běžné sériově vyráběné varianty, oproti které nabídne tělo zpracované z hodnotnějších materiálů a několik dalších drobností. Jako první notebook s logem Dell také nabídne procesory Intel Ivy Bridge.

Dell uvádí speciální edici svého notebooku Inspiron 15R

Dell Inspiron 15R SE se může pochlubit přepracovaným designem "Stealth Black" a povrchem z eloxovaného hliníku, jehož vzoru by měly odpovídat také opěrky zápěstí (ty však budou vyrobené z plastu). Mezi další vlastnosti stojící za vyzdvižení patří reproduktory Skullcandy doplněné o technologii pro vylepšení zvuku Waves MaxxAudio 4.

Hardwarová konfigurace počítače je celkem standardní, i když jak se sluší na multimediální počítač, na nedostatek výkonu si určitě nebudeme moci stěžovat. Jmenovitě se jedná o procesor Intel Core i7-3612, grafickou kartu AMD Radeon HD 7730M (2 GB paměti), 8 GB RAM nebo pevný disk s kapacitou až 1 TB (volitelně rozšiřitelný i o 32 GB SSD v mSATA). Nezklame ani displej s úhlopříčkou 15,6 palců - ten by měl nabídnout FullHD rozlišení využitelné nejen v kombinaci s vestavěnou Blu-Ray mechanikou. Potěší též podsvětlená klávesnice.

Notebook se v těchto dnech začíná prodávat v Singapuru za cenu 1290 USD (zhruba 25 000 Kč bez DPH), zbytek světa by měl brzy následovat. Informace o ceně a dostupnosti v ČR zatím nejsou k dispozici.

Zdroj: laptoping.com

Krátké zprávy

Diskuse