HP v Šanghaji představilo nové série notebooků

10. 5. 2012 02:49    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Společnost Hewlett-Packard v rámci summitu Global Influencer konaném v Šanghaji představilo několik nových notebookových řad, kterými své portfolio rozšíří zejména o tolik populární ultrabooky.

HP v Šanghaji představilo nové série notebooků

Na běžné uživatele jsou zacíleny zejména řady HP Envy Ultrabook 4 (14"), HP Envy Ultrabook 6 (15,6") a HP Spectre Ultrabook (13"). Všechny tyto notebooky (nebo chcete-li ultrabooky) společně nabídnou moderní - převážně kovový - design a výbavu orientovanou na zábavu a multimédia. Uživatelé se tak mohou těšit na kvalitní zvuk Beats Audio nebo Blu-Ray mechaniku.

Do firemního sektoru HP vyšle zástupce řad HP Envy Pro Ultrabook (14"), HP Spectre Pro Ultrabook (13") a HP Elitebook Folio Ultrabook (14"). Ty rovněž nabídnou přepracovaný design, kromě toho se ale budou soustředit i na pokročilou výbavu čítající nejrůznější bezpečnostní prvky, bohatou rozšířenou softwarovou výbavu nebo bohaté rozšiřující příslušenství a různé doplňkové záruky a služby.

Dále HP představilo také "čistokrevný" notebook Elitebook 2170p (11,6").

Všechny tyto notebooky by se měly dostat na globální trh, tudíž by měly být dostupné i v ČR. Bližší informace o termínech dostupnosti nebo cenách však zatím nejsou k dispozici.

Zdroj: webové stránky společnosti HP

Krátké zprávy

Diskuse