TP-LINK TL-WR702N router do kapsy s podporou 802.11n

15. 5. 2012 17:02    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

TP-LINK uvedl na trh směrovač TL-WR702N, který vyniká svými miniaturními rozměry a je tak vhodný jak pro domácí použití, tak i na cesty. Zařízení umožňuje sdílet internetovou přípojku po bezdrátové síti rychlostí až 150 Mbit/s. Směrovač může být napájen pomocí externího adaptéru nebo přímo z počítače prostřednictvím micro USB kabelu.

TP-LINK TL-WR702N router do kapsy s podporou 802.11n

Směrovač může pracovat v režimu přístupového bodu, směrovače, klienta, opakovače či bezdrátového mostu. V režimu přístupového bodu (AP) dokáže zařízení přijímat internetové připojení po ethernetovém kabelu a vysílat jej dále pro notebook, tablet či chytrý telefon.

Mód klient najde uplatnění například u chytrých televizí či mediálních přehrávačů. Zařízení se připojí ke stávající bezdrátové síti a konektivitu šíří dál po datovém kabelu. Snadno a rychle tak můžete bezdrátově připojit i zařízení, která za běžných okolností bezdrátové sítě nepodporují.

Podporuje zabečení WPA-PSK/WPA2-PSK. Pro rychlé použití je směrovač přednastaven na jedinečné SSID a heslo, které uživatelé najdou na spodní straně zařízení. Bezpečnost bezdrátové sítě je tak vyřešena již při výrobě a uživatelům stačí pouze připojit kabel a sdílet internetové připojení pro své okolí.

Miniaturní bezdrátový směrovač TP-LINK TL-WR702N lze zakoupit v síti autorizovaných distributorů a prodejců společnosti TP-LINK za doporučenou koncovou cenu 679 Kč včetně DPH.

Krátké zprávy

Diskuse