'Obrněný' Panasonic Toughbook CF19 dostává Ivy Bridge

19. 6. 2012 02:27    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: František Doupal

Notebooky ze série Panasonic Toughbook jsou známé zejména díky svému provedení, které je schopné vydržet podstatně větší zátěž, než běžně prodávané přenosné počítače. I díky tomuto specifiku se u nich na výkon až tolik nehledí, přesto ale Panasonic i tuto řadu doplnil o nejnovější procesory Intel Ivy Bridge.

'Obrněný' Panasonic Toughbook CF19 dostává Ivy Bridge

Nově dostupná varianta notebooku Panasonic Toughbook CF19 tak nabídne procesor Core i5 s frekvencí až 3,3 GHz. Mezi další vlastnosti tohoto proti vodě, pádům, prachu a vibracím odolného notebooku patří dotykový displej s úhlopříčkou 10 palců, 500 GB HDD (nechybí možnost osazení SSD) nebo volitelný HSPA+ datový modem.

Notebook by měl být v Evropě dostupný během července. Jeho cena v ČR se bude pravděpodobně pohybovat zhruba na úrovni předchozích variant, tedy kolem 100 000 Kč vč. DPH.

O notebooku Panasonic Toughbook CF19 vyšli na našem serveru již dva články. Ačkoli byly testovány varianty s jinými procesory, o notebooku samotném si z nich můžete udělat velmi dobrý obrázek.

První článek Panasonic TOUGHBOOK CF-19 - na cesty kamkoli pojednával o starší variantě s procesorem Core 2 Duo, druhý článek, který vyšel teprve nedávno, se pak zabýval modelem s procesorem Sandy Bridge Panasonic Toughbook CF-19 - pro extrémní nasazení.

Zdroj: engadget.com

Krátké zprávy

Diskuse