Panasonic nabízí dokovací stanice pro Toughbook a Toughpad do auta

3. 7. 2012 22:27    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Společnost Panasonic oznámila svůj vstup na evropský trh s dokovacími řešeními určenými pro vozidla a uvedla řadu dokovacích stanic určených pro plně odolné počítače Toughbook a tablety Toughpad. Dokovací stanice jsou určeny pro uchycení mobilních počítačů ve vozidlech. Dokovací stanice lze připevnit na servisní vozíky i pracovní stanice používané ve zdravotnictví, v automobilovém průmyslu a ve výrobě.

Panasonic nabízí dokovací stanice pro Toughbook a Toughpad do auta

Dokovací stanice umožňují, aby byly Toughbooky a Toughpady ze stanice vysunuty a použity mimo vozidlo, například během komunikace řidiče se zákazníkem při vytváření nové objednávky. Počítače mohou být ve vozidlech využity mj. i pro navigaci pomocí GPS, pro dynamické plánování tras či pro následné vyhodnocování efektivity jednotlivých řidičů.

Společnost Panasonic nabízí základní řadu 10 rozdílných dokovacích stanic kombinovaných s řadou flexibilních montážních desek a držáků. Všem evropským zákazníkům nabízí Panasonic také jednotné kontaktní místo a širokou škálu služeb využitelných během celého životního cyklu zařízení od vypracování úvodních konceptů přes návrh a instalaci až po certifikaci. Významnou výhodu vycházející ze třech desítek let výzkumu a zkušeností představuje úzká provázanost s ostatními odolnými produkty společnosti Panasonic, a to včetně služeb technické podpory.

Krátké zprávy

Diskuse